KARAMAN / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

May

Okumuzun sportif ve sanatsal alanda başarılı olan öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret etti.

Mrt

Rehberlik hizmetleri yerel hedefleri olan Meslekle ilgi değer yetenek ve kişilik özellikleri ilişkisi kapsamında okulumuzu öğrencileri okul rehber öğretmenleri Erhan Kurt ve Muhammet Emin Ulusoy rehberliğinde Karaman‘daki nitelikli liselere gezi düzenlediler. Bu gezide öğrenciler irfan ataseven Anadolu Lisesi Necip Fazıl kısakürek Sosyal bilimler lisesi Türkiye odalar ve Borsalar birliği liselerini ziyaret ederek gözlemlerde bulundular. Okulların rehber öğretmen öğretmenlerinden bu okullarla ilgili bilgi aldılar. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

2023 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava Girecek Olan Öğrencilerimizin ve Velilerimizin Dikkatine...

Haz

2023 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

May

Kas

Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği bu yıl (2022) iki hafta sürecek, 7-11 ve 14-18 Kasım 2022 tarihlerinde etkinliğe katılım sağlanabilecektir.

Kas

Okulumuzda "Yunus'un Hürkuşları" isimli model uçak yapımı ve insansız hava araçları uçuş gösterisi etkinliği Temizel-Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alan şefi İsmail Ay'ın bilgilendirme konuşmalarının ardından okulumuz bahçesinde robotların marifetlerini sergiledikleri gösteri ile başladı. Ardından mezun öğrencilerimizden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Furkan YAVUZ'un drone gösterisi ve sonrasında okulumuz öğrencilerinden Emin Bekir BAŞARAN'ın babası Mehmet Saim BAŞARAN ile birlikte gerçekleştirdikleri motorlu planör uçak gösterisiyle coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkür eder öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dileriz.