KARAMAN / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Yunus Emre Ortaokulu

Seki Çeşme Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi No15 MERKEZ/KARAMAN
Vizyon
Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyete sahip çıkan bilim ve teknolojinin farkında, öğrenmeyi ihtiyaç kabul eden, öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen, yaratıcı, disiplinli, zamanını iyi planlayan, farklılıkları, zenginlikleri kabul eden, kendine güvenen, dürüst, çağımızın gelişen ihtiyaçlarını karşılayacak öğrencilere davranış ve beceri kazandırmak, insan yetiştirerek toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak, örnek ve önder bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimize; kendini yönetebilen, araştırmayı ve gelişmeyi hedef haline getiren, mantıklı düşünen, yaratıcı, estetik duygusuna sahip, özgün düşünen, lider teknolojik gelişmelere önem veren değerleri ve inançları olan duygusal olarak dengeli kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetiştirmek için buradayız.
Doğalgaz Kalorifer
Dolmuş