KARAMAN / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Ali KÖKTAŞ - Okul Müdürü

İlimizin Ermenek İlçesi Ardıçkaya Köyü’nde doğdu.İlkokulu kendi köyünde okudu.Ortaokul ve liseyi  Ermenek İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Niğde üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İlahiyat bölümünü bitirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Konya Karatay Karma İlköğretim Okulu (Sınıf Öğrt.) , Konya Hadim Bağbaşı İlköğretim Okulu(Sınıf Öğrt-.Müdür), Batman Beşiri Dayılar İlköğretim Okulu(Sınıf Öğrt.), Batman Beşiri Danalı İlköğretim Okulu(Md. Yrd) , Karaman Merkez Özdemir İlköğretim Okulu(Md.Yt. Öğrt) , Gülkaya İlköğretim Okulu(Sınıf Öğrt.), İstiklal İlköğretim Okulu ( Md.Yrd ) Abdurrahim Karakoç İlkokulu (Md. V. – Md. Yrd) , Yavuz Sultan Selim İlkokulu (Okul Müdürü) Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Öğretmen) Rafet Nas İmam Hatip Ortaokulu´nda (Kurucu Müdür) görev yaptı.Halen okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli , iki çocuk babasıdır.