KARAMAN / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

4-10 MAYIS İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ

Okullarda iş sağlığı ve güvenliği kültürü oluşturulması için 04-10 Mayıs günleri, "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG tarafından hazırlanan videoyu okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile  bilgilenmek amaçlı dinledik. Amacımız güvenlik ve sağlık bilgimizi tamamlayarak , öğrencilerimizin ve okul personelimizin mutlu bir hayat sürmesine katkıda bulunmaktır. Unutmamalıyız ki  kazaların ve işe bağlı hastalıkların çoğu kurallara uyulmadığı için meydana gelmektedir. Öncelikle kendi güvenliğimiz ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın güvenliği için DAİMA dikkatli ve sorumlu hareket etmeliyiz. Etkinlik videosu içerikleri için aşağıdaki videoyu izleyiniz...

Yayın: 16.05.2022 - Güncelleme: 16.05.2022 17:24 - Görüntülenme: 167